Еурофарм поддржувач на Halk Eco Skopje Run 10K 2024

Еурофарм поддржувач на Halk Eco Skopje Run 10K 2024

Веќе неколку години наназад, на наше големо задоволство сме дел од екипата Halk Eco Skopje Run 10K.

Промотивнотот претставување за сите уцесници и посетители на трката секогаш ни даваат мотивација да продолжиме со нашата поддршка кон спортот и настаните од ваков вид. Производите од палетата на Fysioline како Ice Power, Magnesium Inn и Atrhro се веќе препознатливи и корисни за сите спортисти, а особено за тркачите. Честитки до победниците на трката како и до организаторите кои уште еднаш докажаа дека секоја година имаме поуспешна и помасовна „Halk Eco Skopje Run 10K”.

Leave a Reply