Еурофарм пријател и поддржувач на Охрид ТрчаТ

Задоволство ни е што и оваа година бевме дел од екипата на Охрид трчаT. Петта година по ред Охрид ТрчаТ прераснува во спортска манифестација на која вреди да се учествува. Нашата поддршка кон спортот и настаните од ваков вид, секогаш не прават уште позадоволни. Производите од палетата на Fysioline како Ice Power, Magnesium Inn и Atrhro се веќе препознатливи и корисни за сите спортисти, а особено за трчачите. Еурофарм имаше и своја екипа учесник на овој популарен маратон, како и промотивни активности во рамките на истиот. Еурофарм продолжува со своите активности на општествено одговорна компанија. Ние постоиме за да се грижиме за Вашето здравје.

Leave a Reply