Еурофарм со донација за погодените од земјотресот во Албанија

Како општествено одговорна комапнија, Еурофарм и овојпат ја изрази својата поддршка и солидарност со настраданите и погодените од катастрофалниот земјотрес во Албанија. Нашата донација веќе денес беше адресирана до оние на кои им е најпотребна во овие тешки мигови на болка и тага.
Секоја хуманитарна иницијатива е потребна, секоја помош е повеќе од добредојдена.

Leave a Reply