Еурофарм со поддршка за „Дајте музика“

Популарниот детски телевизиски серијал ,,Дајте музика,, веќе втора сезона ги забавува најмалите и најмилите пред телевизиските екрани.
ЕУРОФАРМ беше поддржувач на овој популарен и пред се едукативен телевизиски формат исполнет со забава, музика, љубов, караници, детски игри и вистинско пријателство.
Во време на пандемија и изолираност, малите јунаци на ,,Дајте музика,, вредно работеа за да не израдуваат со нови интересни епизоди и приказни, а ЕУРОФАРМ со своите производи и понудената поддршка помогна во реализацијата на овој проект.
Во очекување на новата сезона, ја поздравуваме целата екипа! Ваш ЕУРОФАРМ

Leave a Reply