Еурофарм со поддршка за 3-от полумаратон „Струмица на улица„

Изминатиот викенд (11.06.2022), по трет пат се одржа полумаратонот „Струмица на улица„ на кој учествуваа повеќе од 300 натправарувачи во различни дисциплини. Еуорфарм за прв пат беше дел од оваа успешна спортска приказна на Струмица во организација на АК „Беласица Ран„. Ни беше огромно задоволство во тие неколку часа да се дружиме со огромниот број на посетители на трката кои дадоа несебична поддршка за сите професионални тркачи, спортисти, рекреативци, ентузијасти и почетници кои се грижат за своето здравје. Ова беше уште една успешна прилика посетителите на нашиот штанд да се запознаат со производите на Ice Power – најдоброто решение за болка. Честитки за победниците, но уште поголеми честитки за насмеаните лица на сите учесници кои ја дадоа магијата на овој настан. Трчањето не е само спорт, трчањето е начин на живот, трчањето не учи на дисциплина, истрајност, одлучност. Ние постоиме за да се грижиме за вашето здравје

Leave a Reply