ЕУРО-ФАРМ го одбележа 8 Март

Меѓународниот ден на жената, 8 Март, веледрогеријата ЕУРО-ФАРМ заедно со Здружението за борба против рак „Борка“ го одбележа со посета на пациентките на Универзитетската клиника за радиотерапија и онкологија.

Со подароци, добра мисла и искрена желба за поскоро оздравување беше поддржана нивната лична борба, бидејќи борбата против ракот е заедничка.

Leave a Reply