Нови ЕУРОФАРМ аптеки!

Почитувани,
изминатиов период работиме интензивно на зголемување на бројот Еурофарм аптеки низ целата земја. Проширувањето на нашето семејство го започнавме со нашата првоотворена аптека во Ресен, која се наоѓа во централното градско подрачје на ул.Ленинова бр.25а. Успешната приказна и работењето во Штип не мотивираа да ја отвориме нашата втора аптека во овој град која се наоѓа на ул.Борис Кидрич бр.4а, и секако уште една аптека во Скопје, во населбата Радишани на ул.Радишанска бр.2б.
Сите новоотверени аптеки на Еурофарм ви нудат огромна палета на производи и се што ви е потребно и што можете да набавите во аптека. Ќе ни биде задоволство ако ги посетите и се уверите во нашата понуда и услуга. Во периодот кој следува, Еурофарм аптеки ќе ве изненадат со уште десетина нови аптеки, се со цел да бидеме уште поблиску до вас и да ги задоволиме вашите потреби.
Ние постоиме за да се грижиме за вашето здравје!
Штип ул. Борис Кидрич бр.4 а
Ресен ул. Ленинова бр.25 а
Скопе, Радишани ул. Радишанска бр.2 б

Leave a Reply