Одличен пласман на маратонците на Еурофарм на „Трчај бе“

Битолската трка „Трчај бе” и во оваа пандемска година успеа да организира трка со сите протоколи за Ковид 19. Екипата на Еурофарм по втор пат беше дел од оваа одлична спортска манифестација. Нашите натпреварувачи во екипна конкуренција на трката од 5 километри (женска конкуренција) го освоија четвртото место!
Trcaj be 1
Trcaj be 3
Trcaj be 2
ЕУРОФАРМ е горд поддржувач на спортот, спортските активности и здравиот начин на живот! Ние постоиме за да се грижиме за Вашето здравје!
Trcaj be 4
Trcaj be 5

Leave a Reply