„Охрид ТрчаТ“ со ICE POWER

Популарниот викенд маратон ,,Охрид трчаТ,, е спортска манифестација на која главна цел и е промоцијата на спортот, рекреацијата, забава и дружење.
Охрид трчаТ е визија и мисија на Асоцијацијата на спортови СПОРТ ЗА СИТЕ – СИТЕ ЗА СПОРТ за сите граѓани на Охрид, Македонија и пошироко во насока и желба Охрид да стане спортски град како дел од стратегијата за поголемата афирмација на градот Охрид и Македонија.
Еурофарм со ICE POWER беше дел од овој прекрасен викенд, одлично организиран со сите протоколи поради пандемијата со Ковид 19.
На улиците на Охрид можеа да се видат насмеани лица и на тркачите и на навивачите.
Еурофарм е горд поддpжувач на манифестации каде што се промовира здравјето, здравиот дух и здравиот начин на живот.
Се гледаме во Охрид!

Leave a Reply