Тимот на Еурофарм и оваа година е верен пријател и поддржувач на Охрид Трчат!

Веќе трета година традиционално, Еурофарм е пријател и поддржувач на популарната трка Охрид ТрчаТ.
Освен со нашата екипа натпреварувачи, Еурофарм како компанија зема учество и свој промотивен штанд на кој се промовираа производите од палетата на Fysioline- Ice Power. Секој натпреварувач и посетител на маратонот, можеше да ги проба и да се увери во високиот квалитет и делотворност на овие фински производи број 1 во борбата против спортски болки, повреди, грчеви.
За најдобрите натпреварувачи на трките од 5 и 21 километар во машка и женска конкуренција, Еурофарм додели и пакет производи со желби за уште подобри резултати на овогодинешните победници.
Еурофарм продолжува со своите активности на општествено одговорна компанија.
Ние постоиме за да се грижиме за Вашето здравје

Leave a Reply