Уште едно успешно учество на ЕУРОФАРМ на Авицена Женска трка

Трката која е посветена на припадничките на понежниот пол -Авицена Женска трка, оваа година го одржа своето 11то издание со над 3000 учеснички, што е нов рекорд на натпреварувачки. Оваа трка уште еднаш покажа дека жените без разлика на нивната возраст, имаат спортски дух, здрави навики и секако, натпреварувачки дух.
Тимот на ЕУРОФАРМ и оваа година успрешно ги промовираше производите на Jamieson и на Fysioline – Ice Power I Arthro creme, а секако дека бевме и одлична поддршка за нашиот тркачки тим кој учествуваше на Авицена Женска трка.

Leave a Reply