ПРЕТСТАВНИШТВО

Зрелоста и стабилноста на компанијата на македонскиот пазар, како и лидерската улога и позиција која ја зазема, со себе ја повлече и одлуката за ширење на други пазари. Така, во 2019 година, Еурофарм ја започнува својата експанзија надвор од границите на Македонија и ги прави своите први чекори во регионот, поточно кај нашиот сосед – Република Албанија.
Претставништвото на Еурофарм е отворено во Тирана.
За одговорен на операциите во Албанија е назнaчен Саша Чурковски.

Саша Чурковски

sasa@eurofarm.com.mk
Rruga“Him Kolli” 24
Tirana, Albania
+355 685733626
+355 694847925
+355 694540379


add google maps to website

Имате прашања?
Слободно контактирајте нѐ!

За какви било прашања или информации, Ви стоиме на располагање!